starPartnersstar

De Walk of Fame werd in stand gehouden en leeft online voort met steun van enkele belangrijke partners. Dat zijn onder andere de gemeente Rotterdam, die de renovatie van de gekozen tegels en de verhuizing naar Zuid in 2014 heeft bekostigd, digitaal bureau Harborn dat de website online houdt, en de projectorganisatie Hart van Zuid, die ondersteunde met opslagruimte voor het erfgoed en het transport van de betonnen tegels van het Metroplein naar een tijdelijk depot.

Logo Harborn figital.jpg


Harborn is een digitaal bureau dat strategische groei stimuleert door waardevolle data te verbinden, complexiteit te vereenvoudigen en te focussen op menselijke interactie. Bijvoorbeeld door volledig geïntegreerde digitale ecosystemen te bouwen en andere toekomstbestendige oplossingen te vinden die het leven van mensen verbeteren. Harborn helpt klanten te anticiperen op en zich aan te passen aan nieuwe manieren van werken in een wereld die snel verandert. Altijd gericht op de menselijke ervaring.

Harborn ondersteunt de Walk of Fame door het belangeloos beschikbaar stellen van de domeinnaam en de website walkoffame.nl
 

Ga naar harborn.com

Hart van Zuid.png

Hart van Zuid is de achterliggende jaren hervormd tot een nieuw bruisend stadscentrum; een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen. Deelprojecten zijn: een internationaal congrescentrum van Rotterdam Ahoy met een muziekhal en hotel; een nieuw 50-meterzwembad in het voormalige deelgemeente-kantoor; een kunstenpand met een theater en bibliotheek; een nieuw busstation, en een sociaal programma.

Helaas pasten de Walk of Fame-tegels vanwege het formaat en het ontwerp van de nieuwe wandelboulevaard niet in de nieuwe, luxe bestrating in het Hart van Zuid. De projectorganisatie heeft het bestuur van de Walk of Fame ondersteund door gedurende enkele jaren opslagruimte beschikbaar te stellen voor tegels uit het erfgoed (boventallige tegels van de Schiedamsedijk) en door de resterende tegels van het Metroplein tijdelijk te verplaatsen naar een depot bij Ahoy, waar ze in de eerste helft van april 2022 konden worden opgehaald door de nieuwe eigenaren.

Ga naar hartvanzuidrotterdam.nl