starNieuwe Sterrenstar

Dirk Kuyt krijgt eerste nieuwe tegel sinds tien jaar

 
Feyenoord-icoon Dirk Kuyt verdient een tegel in de Walk of Fame. De afgelopen twee seizoenen en daarvoor al in de periode 2003-2006 is hij van onschatbare waarde geweest voor Feyenoord. Heel Nederland heeft genoten van zijn hattrick in de kampioenswedstrijd tegen Heracles op 14 mei 2017 en het volksfeest op de Coolsingel. 
 
Dirk maakte tijdens zijn indrukwekkende sportcarrière furore in het buitenland bij Liverpool en Fenerbahçe. En hij is niet alleen als voetballer een held. Door zijn positieve uitstraling, doorzettingsvermogen en sportiviteit is hij voor velen een voorbeeld. Met de Feyenoordselectie heeft hij in de euforie van de landstitel een ongekend saamhorigheidsgevoel teweeggebracht. Feyenoord-supporters, de stad Rotterdam en heel Nederland zijn trots op Dirk.
 
Zijn afscheid als profvoetballer is voor het bestuur van Stichting Walk of Fame aanleiding om Dirk te eren met een tegel in de Walk of Fame Rotterdam. De eerste nieuwe tegel in tien jaar, die een plekje krijgt bij de andere sterren op het Metroplein. In de schaduw van Ahoy is drie jaar geleden de Rotterdamse sterrenstoep heropend. Met sportlegendes als Johan Cruijff, Fanny Blankers-Koen en Bep van Klaveren, maar ook spraakmakende artiesten als Tina Turner, Golden Earring, André van Duin en Lee Towers.
 
U kunt meehelpen om de tegel voor Dirk te realiseren, want als stichting verwelkomen we graag nieuwe sponsors en partners. Bedrijven of particulieren kunnen met een bijdrage vanaf 500 euro de Walk of Fame Rotterdam of een specifieke tegel sponsoren. Een specifieke tegel sponsoren, met naamsvermelding bij de tegel, op onze website en in persberichten, kan al vanaf 1.000 euro.
 
Als u de tegel van Dirk Kuyt sponsort, ondersteunt u daarmee tevens de Dirk Kuyt Foundation, die zich inzet voor sportprojecten voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten in Nederland.
 
Wilt u meer weten over ons sponsorpakket, neem dan contact op via info@walkoffame,nl of bel met Emile Hilgers, 06 558 65 225. Meer informatie op www.walkoffame.nl en www.dirkkuytfoundation.nl  

Lofzang voor 'onze' Dirk